06 november 2010

Fritt fram att mörda svenskar, så länge det sker i Sverige

Inledning

Sverige har länge haft en liberal kriminalpolitik där grova brott inte får ett straff som motsvarar brottets tyngd. Det är inte ovanligt med mord där förövaren släpps ut inom bara några år. Fokuset och omsorgen ligger på förövaren, vilket inte bara avspeglas i media, utan även i var samhällets pengar spenderas. Brottsoffren får i stort sett ingenting, förutom skammen och i många fall ett förstört liv. Till och med skadeståndsbeloppen som förövarna döms att utbetala står skattebetalarna för, eftersom förövaren ofta begär och beviljas skuldsanering när dessa släpps ut i friheten efter avtjänat straff. Den liberala kriminalpolitiken är ingenting att vara stolt över, tvärtom indikerar det ett land som går mot anarki. När staten inte längre blir den som utdömer rättmätiga straff övergår verkställandet av straff till medborgarna.

Media mörklägger, ursäktar och försvarar muslimsk aggression

I Sverige skyddas och glorifieras brottslingarna av media. Invandrade muslimer, ofta unga män, är kontinuerligt överrepresenterade när det gäller våldtäkter mot europeiska kvinnor, rån och angrepp. Efter en genomgång av de 41 senaste överfallsvåldtäkterna i Oslo visade det sig att ALLA gärningsmän kom från mellanöster (afrikaner och araber).

Även i Sverige har svenskarna alltmer blivit offren i etniska konflikter. Media fortsätter dock att mörklägga, ursäkta och försvara muslimsk aggression mot lokalbefolkningen genom att dölja brottslingarnas identitet och genom att lyfta fram en stereotypisk bild av invandrare som offer, kanske i förhoppning om att invandrare tids nog ska integreras och anta en svensk västerländsk livssyn. Man förstår inte att muslimsk invandring från Mellanöstern bygger på islams grundtanke om att erövra världen med våld, hot och en stark befolkningstillväxt. Den muslimska ”invasionen” i samband med européernas tynande befolkning där homosexualitet, aborter (över 1 miljon svenska foster har mördats sedan 1974) och få barn lyfts fram som en dygd gör att vi sakta men säkert går en dyster framtid till mötes.

Gängbildning, upplopp och attacker i islams namn

I flera västländer organiserar sig unga muslimska män i gäng som vandaliserar, rånar, våldtar och misshandlar icke-muslimer. Här i Sverige har vi redan sett i Rosengård, Hisingen och Rinkeby hur hundratals muslimer går till angrepp genom att vandalisera och bränna ner bilar. Precis som på andra håll i världen så är dessa ungdomar inte flyktingar utan muslimska soldater som bedriver Jihad på fiendens mark. De uppmuntras av familj, släktingar, vänner och även ledare för lokala moskéer. När den 24-årige muslimen Ahmad Akileh slagit ihjäl den svenska pensionären Inger, 78 år, fick han stort stöd från moskéerna i Landskrona.

bild av Ahmad Akileh, http://www.friatider.se/ahmad-akileh-i-hovratten

Tingsrätten dömde honom senare inte för mord eller dråp, utan för vållande till annans död vilket gav en dom på 1 år och 10 månaders fängelse. Tyvärr fungerar inte en liberal lagstiftning i ett land där medborgarna aktivt strävar mot anarki och religiös dominans genom våld. Vilken muslim blir avskräckt ifrån att följa sitt kall (jihad) om dennes fiender inte ens bryr sig om att man dödar dem? Idag är det fritt fram att mörda svenskar, så länge det sker i Sverige.

Slutsats

Primärt måste invandringen från muslimska länder stoppas via politiska medel. Sverigedemokraterna är det redskap som Gud utvalt för detta syfte, men bön och fasta krävs för att SD ska få inflytande, legitimitet och stöd av folket.

Det krävs mycket hårdare lagstiftning, tyngre straff för grova brott och en ökad rätt för polisen att ingripa när misstanke finns. Bevarandet av den personliga integriteten får inte skydda brottslingar, även om det kommer att leda till ett övervakningssamhälle. Det är inte övervakningssamhället i sig som är ont även om det kan (och kommer att) missbrukas.

Sverige måste börja deportera kriminella invandrare oavsett vilken grad av brott de har gjort sig skyldig till. För att återställa ordning krävs en nolltolerans mot invandrare som gjort sig skyldig till brott. Även invandrare som inte är födda i Sverige, men har svenskt medborgarskap ska kunna deporteras. Om situationen förvärras kommer ännu radikalare åtgärder att krävas, sannolikt massdeporteringar.

Slutligen vill jag utfärda en varning. Om inte ordning återställs så kommer européerna att leta desperat efter en stark ledare som kan avislamisera Europa. Tyvärr tror jag personligen att denna ledare kan komma att bli antikrist (Upp. 13, Dan. 8:23-25). Guds folk borde stå upp mot islamiseringen, men pga. att de inte gör det, så kommer Satan istället att ”göra deras uppgift”. Han kommer att bli folkets ”räddare” istället för Kristus.

1 kommentar:

  1. Min bror (svensk,ofrälst) som aldrig tidigare varit i klammeri med rättvisan, blev dömd för mordförsök (på en invandrare). Han sitter nu av ett 5-årigt fängelsestraff.
    Man frågar sig om rollerna varit ombytta, hade det blivit ett mildare straff då?
    Jag har daglig telefonkontakt med honom och han berättar att han är på väg att bli rasist pga att 90% av internerna är araber och de beter sig på ett sätt som är helt sjukt. Min bror är stor och kraftig och skulle kunna plocka vem som helst därinne. Men han väljer att sitta i cellen för att slippa alla provokationer.
    Västvärlden har verkligen tagit "fan i båten", och det finns ingen som ror.

    SvaraRadera