15 augusti 2010

Islam i Sverige

Utvecklingen när det gäller spridningen av Islam i vårt land och i resten av världen är verkligen katastofal. Om ett antal år kommer vårt eget land såväl som resten av europa mestadels bestå av Muslimer och den då huvudsakliga religionen kommer att vara Islam. Det är en skrämmande rapport, som vår regering helt blundar för. I kärlekens och toleransens namn öppnar man upp sveriges gränser för detta. Nu måste något göras om inte vårt samhälle i framtiden ska bestå av sharialagar och förföljelse mot oliktänkande.


Herren reser idag upp en armé av tjänare som inte blundar för detta faktum. Tyvärr är vi ännu en liten grupp p.ga det motstånd vi ofta får möta från både kristet och samhällets håll. Idag möter jag och många fler ett massivt tryck från etablisemanget. Frågan jag då ställer mig är om resten av vårt land vill ha ett land uppbyggt av sharialagar och att vi ska ha Islam som religion med allt vad det innebär i form av förtryck och kvinnoförnedring.


Varför är man så villig att ge upp det land som Herren har gett oss. Som våra förfäder har kämpat för och som Herren reste upp från både social, andlig och ekonomisk misär genom den väckelse rensade upp vårt land i början på 1900-talet.


Se detta videoklipp och begrunda allvaret.




Ytterligare ett skrämmande videoklipp. Rösta på SD
till valet i höst.


2 kommentarer:

  1. Hej Jörgen, otroligt bra video. Jag la upp den både på Facebook och på sanningenomislam.se. Det blir spännande att se hur denna blogg kommer att utvecklas. Tack även för skribent-inbjudan. Med vänlig hälsning, Peter

    SvaraRadera
  2. Det är ytterst oroande med våldsutvecklingen i Malmö. Man kan läsa på jihadmalmö bloggen att det är en oerhört svår samhällsituation. Det är dags att alla samtliga kristna börjar att läsa den bloggen, för att få något annat att tänka på, än bara hålla på med lärodebatter på sina bloggar.
    Malmö har en mycket stor muslimsk befolkning och vad kommer det att leda till. Det finns redan en sharia domstol och shariagäng som härjar mycket våldsamt fram, så att polisen inte vet snart vad de ska ta sig till med denna våldsutveckling.

    Sedan detta med att myndigheterna i Köpenhamn
    har gett tillstånd till att bygga en stormoskée i Köpenhamn, väcker för min del kalla kårar efter ryggen. Vad predikas i dessa moskéer, inte nådens evangeliuem i allafall.

    Läsa dessa intressanta inlägg malmöjihadbloggen.

    http://jihadimalmo.blogspot.com/2008/06/ett-muslimskt-malm-vad-betyder-det.html

    SvaraRadera